Om komponenten Smart hjemmeovervågning

Kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

Hackere kan eventuelt opsnappe din adgangskode eller hacke sig ind i dit hjemmenetværk for at udnytte dit internet eller stjæle dine data. Kaspersky-programmet beskytter dine kabelbaserede ethernet-netværk og wi-fi-netværk mod uautoriserede forbindelser.

Så snart du bekræfter, at dit hjemmenetværk er registreret korrekt, begynder vi at overvåge enheder, der er tilsluttet dette netværk og nogle sårbarheder, såsom en svag wi-fi-adgangskode eller routerkryptering. Hvis vi opdager sårbarheder eller en ny enhed på netværket, som du ikke tidligere har identificeret som en kendt enhed, vil vi advare dig om det og foreslå anbefalinger, så du kan tage skridt til at beskytte dit hjemmenetværk og enheder, der bruger det.

Meddelelser om sårbarheder i hjemmenetværket er kun tilgængelige i Kaspersky Premium. Meddelelser om nye enheder, der opretter forbindelse til dit hjemmenetværk, er tilgængelige i Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

Når enheden opretter forbindelse til dit netværk, beder Kaspersky-programmet dig om at bekræfte, hvorvidt netværket er dit hjemmenetværk. Hvis du bekræfter, at det er dit hjemmenetværk, spørger programmet, om du vil se enheder, der er tilsluttet netværket:

Du kan deaktivere Smart hjemmeovervågning. Når du deaktiverer komponenten, holder Kaspersky-programmet op med at give dig besked om tilslutninger til dit netværk.

Hvis du vil vide mere om andre tilgængelige sikkerhedsmetoder til oprettelse af forbindelse til Wi-Fi-netværk, skal du besøge webstedet for Kaspersky support.